Twin Timer

De Twin Timer gokkast beschikt over één standaard win-lijn en vier rollen waarop je kunt spelen. Wanneer je begint met spelen op deze excentrieke speelautomaat, zul je eerst beginnen in het basis spel. Hierbij is het de bedoeling - evenals andere gokautomaten - om zoveel mogelijk kredieten te verzamelen, waarna er diverse bonus spellen vrij kunnen worden gespeeld. Je hebt daarbij de mogelijkheid om jouw gewonnen kredieten op te sparen, waarna je jouw aantal kredieten kunt verdubbelen, of deze op jouw kredietbank te plaatsen.

De bekende Twin Timer gokkast

Het meest kansrijke bonus spel wat de Twin Timer gokautomaat te bieden heeft, is het 5-spel. Wanneer je deze hebt vrij gespeeld worden er altijd vijf kredieten jouw behaalde meters afgenomen. De twee hoogste meters omtrent punten zullen het eerst worden aangepakt. Al jouw gewonnen kredieten zullen dan onderverdeeld worden over de vijf meters. Wanneer je het 5-spel speelt, beschik je dus over vijf win-lijnen, waardoor je winstkansen enorm zullen stijgen. Daarnaast is er ook nog het 10-spel, wat overigens identiek is aan het 5-spel, waar nog hogere prijzen gewonnen kunnen worden. Bij dit bonus spel heb je de optie om op maar liefst tien win-lijnen te spelen!
Wanneer je minder dan negen kredieten op jouw meters hebt staan, dan kun je met gebruik van de startknop je kredieten simpelweg overplaatsen naar de meters. Daarnaast heb je nog de optie om een keuze te maken uit het 5-spel of het basis spel, door eenvoudig op de Choose-Game toets te drukken. Kortom, het is gecompliceerde gokkast, waar na enige tijd het een waar genot zal zijn om op te spelen.